dilluns, 20 d’octubre del 2008

La mateixa vara per a tots... de mesurar.




Per a qui no ho sàpiga, el passat dissabte es va celebrar la moció de censura que dos regidors del PP i 6 del PSOE han firmat en contra del popular José Manuel Peralta, alcalde de la Pobla de Farnals.
Be, entre els motius que aleguen tant els regidors del PP com els del PSOE son: actituds “dictatorials y humiliants” de l’alcalde, tant amb els representants de l’oposició, com amb els treballadors municipals, els veïns i fins i tot els seus propis companys de partit. Pareix ser que li agradava repetir allò de “soc l’alcalde i ací mane jo”.
L’argumentació que donen per a realitzar la moció de censura es “el deteriorament de la situació política, la alteració de la convivència veïnal, el desgovern municipal i la falta de concreció per a la realització d’un projecte de municipi viable i de futur.” Davant tot açò, els firmants arriben a la conclusió i acorden “la necessitat de donar un canvi radical a esta situació”.
Podeu vore els retalls de La Gaceta que hem adjuntat mes avall.

De que me sona eixa cançoneta?

De que me sona… lo de desgovern municipal… i la falta de concreció per a la realització d’un projecte de municipi viable i de futur… i lo de la necessitat de donar un canvi radical a esta situació…

Ja ho tinc!!!, esta moció està calcadeta a la que li varen fer els 6 regidors del PP al Sr. Almenar a Albalat!!!. Podeu comprovar-ho a l’escrit que férem el 28 de març de 2008 que deia: “Primeres valoracions del BLOC a la moció presentada pel PP contra l’Alcalde d’Albalat”. (Si cliqueu a la foto podreu llegir el text de la moció que es presentà a Albalat.)

Fins ací no hi ha res mes que coincidències; pareix que han baixat i copiat d’internet la mateixa moció de censura. Ja ho deia la meua iaia: igual té sabó que fil negre... tot és per a la roba.
Però el que més em sorprèn es que l’Alcalde d’Albalat dels Sorells don José Rafael Tamarit Sotomayor va anar a una concentració ¡¡ per a donar suport a l’actual alcalde de la Pobla José Manuel Peralta!!.
Anem a vore sr. Tamarit. Però vostè no li va presentar una moció de censura al sr. Almenar per les mateixes raons? No es cert que el PP i també nosaltres, ens queixàvem de les actituds del sr. Almenar que hem tildat moltes vegades de autoritàries? No es cert que vostès presenten una moció de censura pel desgovern existent al nostre Ajuntament? No es cert que l’actitud de l’anterior alcalde amb alguns treballadors va ser prepotent? No es cert tot açò?
I si es cert tot això, que botons fa vostè en una foto recolzant i abraçant-se a un alcalde “calcaet” al que vostè va tirar fent el mateix que ara critica, una moció de censura, com va fer amb el sr. Almenar?
Tinga en conte que hi ha dos companys del seu partit, el PP, que a La Pobla han recolzat eixa moció, que estan farts (com vosté ho estava). Però no es el mateix???. Que canvia, ademés del poble?. Això només te una denominació, hipocresia política. Vostè, quan li convingué, presentà amb els seus companys regidors del PP una moció de censura per a tirar l’alcalde que havia elegit el partit i el poble votà majoritàriament, i ara va a plorar “llàgrimes de cocodril” i a donar-li suport a un alcalde que diuen que fà el mateix que vostè criticava quan presentà la moció. Pels mateixos motius, a un el tira, i a l’altre va a recolzar-lo.
Pareix ser que el PP aplica diferent vara de mesurar depenet dels seus interesos de partit.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Estos del PP han anat tots a la mateixa escola.

Anònim ha dit...

Ara si que man demostrat que els politics esteu tots locos!!. Resulta que encara no fa un any "el mauret" tira a "almenar", en modos y maneres iguals als que gasten en la Creu, y no li pasa res, ni a ell ni als atres que lachuden. Els del PP de Valencia encara no an dit ni a cuantes.
Y ara va y resulta que sen va a "tocarli lasqueneta" al que tiren en la Creu com ell tirá al dasí, y no li cau la cara de vergoña!!. A, y els del PP de Valencia sense dir res.
Che, lo que dia antes: els politics esteu tots locos, no nia qui se salve, el que no suma, gotecha.