dijous, 23 d’abril del 2009

DILLUNS QUE VE, DIA 27 D'ABRIL PLE ORDINARI

El proper dilluns dia 27 d’abril a les 19.30 hores al saló sessions de l’Ajuntament ple ordinari.

ORDRE DEL DIA

1. Actes sessions anteriors
2. Acord adjudicació del Fons Estatal d’Inversió Local.
3. Adhesió al conveni marc de col•laboració en matèria d’administració electrònica en l’àmbit del País Valencià.
4. Conveni amb la Generalitat per a la prestació dels serveis de certificació.
5. Conveni col•laboració amb la Conselleria d’Immigració de ratificació del compromís adquirit per la firma de la carta de bones pràctiques en l’administració.
6. Ratificació decrets d’alcaldia: 1. PPOS 2009 magatzem i reten policia 2. Cessió vehicle de la Diputació.
7. Aprovació obres i sol•licitud autorització a la Generalitat de les mateixes amb càrrec a la dotació del pla especial de suport a la inversió productiva en municipis del país Valencià.
8. Sol•licitud a l’IVAJ de la celebració del curs de monitor de temps lliure.
9. Control i fiscalització.
a. Mocions. Resum de les mocions que ha presentat el BLOC

MOCIÓ BLOC sobre 0,7 a les ONG’s. El Govern central ha facilitat recentment, a les entitats que porten a terme programes finançats a càrrec de la convocatòria de subvencions del 0,70% de l'IRPF, un esborrany d'ordre governamental que va a regular les bases per a accedir a les citades ajudes. Aquesta modificació té per objecte limitar la possibilitat de sol•licitud de les subvencions, a les entitats d'àmbit estatal i, en conseqüència, excloure de l'accés a aquests fons a aquelles que no tinguen àmbit estatal.

MOCIÓ BLOC sobre bans electrònics via e-mail. El compromís de l’Ajuntament d’Albalat dels Sorells a manar via e-mail tots els bans i de la informació que penge als plafons informatius a qui ho sol•licite.

MOCIÓ BLOC sobre cantants i grups que empren el valencià. Disposar línies d’ajuda econòmica als cantants i grups que usen el valencià en la seua producció.

MOCIÓ BLOC sobre cartells anunciadors d’obres. Notificar als entitats i empreses privades que encara tinguen cartells anunciadors d’algun obra, però esta ja estiga acabada, que deuran retirar els cartells en un plaç de 30 dies naturals.

MOCIÓ BLOC per adherir-se al manifest proposat per la Plataforma per l’Ensenyament Públic.

MOCIÓ BLOC per a que les parts i departaments implicats en l’elaboració dels expedients administratius per als plenaris estudien la possibilitat de que al mateix temps que es genera un expedient físic, es genere un digital. Estalvi de paper.

MOCIÓ BLOC per a que L’Ajuntament d’Albalat dels Sorells inste el Govern de la Generalitat a sol•licitar al Ministeri d’Indústria del Govern espanyol que la transposició de la directiva 2007/23CE del Parlament Europeu contemple el caràcter singular dels elements festius de cultura popular i tradicional amb foc, i en conseqüència establisca l’excepció de la normativa per aquestes manifestacions.

MOCIÓ BLOC sobre la Llei de Dependència. Que resolga ja tots els expedients de Grans Dependents i els concedeixa els recursos immediatament.

MOCIÓ BLOC reciclatge a les oficines municipals. 1. Que a totes les oficines i dependències municipals s’instal•len papereres o contenidors per tal de separar el paper, plàstic, i llaunes del fem orgànic.

MOCIÓ BLOC per a instar a les Corts Valencianes que acorden que és necessari el manteniment del transvasament Tajo-Segura en les actuals condicions per tal de cobrir les necessitats dels agricultors del sud del nostre territori.

MOCIÓ BLOC per a que els dies de festa local, trasllat de Sants, o actes on hi haja en algun moment una aglomeració de gent a qualsevol punt del Carrer Major, este, estiga tancat al trànsit durant tota la jornada, només permetent l’accés a veïns.


10. Precs i preguntes.

PREGUNTES DEL BLOC Sobre les obres de millora del carrer Major. El PP ens va transmetre en el seu dia que quan estigues obert el desdoblament de la cv-300, s’iniciarien les obres de millora del carrer Major, pagades per la Generalitat Valenciana.

PREGUNTES DEL BLOC en relació a les subvencions i avantatges fiscals o en taxes per a famílies nombroses.

PREGUNTES DEL BLOC en relació a l’expedient que el Sr. Alcalde va obrir a la plantilla de la policia local d’Albalat dels Sorells.

PREGUNTES DEL BLOC en relació al manteniment de les instal•lacions del poliesportiu municipal.

PREGUNTES DEL BLOC Sobre el Pla General de València que pretén urbanitzar 83.805 m2 al costat de la Tendeta.


QUE NO VOS HO CONTEN. TENIM ALGUNA MOCIÓ MÉS PREPARADA, SI TENIM TEMPS LES PRESENTAREM.
VENIU AMB EL SOPAR PREPARAT...