dissabte, 4 d’abril del 2009

EL BLOC ACORDA CONCÓRRER A LES ELECCIONS EUROPEES DINS DE LA CANDIDATURA DE CONVERGÈNCIA I EL PARTIT NACIONALISTA BASC

El Consell Nacional del BLOC ha celebrat hui la seua sessió constituent, en la qual ha estat triada una Mesa que presidirà l’alcalde de Sueca, Joan Baldoví, i que ha tingut com a principal punt de l’ordre del dia el debat i aprovació de la proposta de l’Executiva Nacional de concórrer a les eleccions europees del proper mes de juny en la coalició que encapçala Convergència Democràtica de Catalunya, i en la qual ha confirmat la seua participació també Unió Democràtica de Catalunya i el Partit Nacionalista Basc.
La proposta de l’Executiva Nacional ha estat aprovada amb el vot d’un 63% dels vots dels més de 150 consellers nacionals acreditats en la sessió. La Secretària de Relacions Polítiques del BLOC, Pepa Chesa, serà l’encarregada, per part de l’Executiva Nacional, de negociar les condicions en què es verificarà la participació del BLOC dins de la coalició nacionalista. Enric Nomdedéu, regidor del BLOC a Castelló, ocuparà el primer lloc de llista.

EL CONSELL NACIONAL DEL BLOC ACORDA CONCÓRRER A LES ELECCIONS EUROPEES DINS DE LA CANDIDATURA DE CONVERGÈNCIA I EL PARTIT NACIONALISTA BASC
Enric Nomdedéu, regidor del BLOC a Castelló, ocuparà el primer lloc de llista

El Consell Nacional del BLOC ha celebrat hui la seua sessió constituent, en la qual ha estat triada una Mesa que presidirà l’alcalde de Sueca, Joan Baldoví, i que ha tingut com a principal punt de l’ordre del dia el debat i aprovació de la proposta de l’Executiva Nacional de concórrer a les eleccions europees del proper mes de juny en la coalició que encapçala Convergència Democràtica de Catalunya, i en la qual ha confirmat la seua participació també Unió Democràtica de Catalunya i el Partit Nacionalista Basc.
La proposta de l’Executiva Nacional ha estat aprovada amb el vot d’un 63% dels vots dels més de 150 consellers nacionals acreditats en la sessió. La Secretària de Relacions Polítiques del BLOC, Pepa Chesa, serà l’encarregada, per part de l’Executiva Nacional, de negociar les condicions en què es verificarà la participació del BLOC dins de la coalició nacionalista.
El Consell Nacional ha aprovat també el model de campanya proposat per la Secretària d’Acció Electoral, Amparo Piquer, una proposta que “continuarà en la línia de la política des de baix cap a dalt perquè siga molt participativa, tant entre la militància com en l’electorat” segons Piquer. A més a més, des del BLOC s’assegura que “hi haurà una amplíssima autonomia a l’hora de dissenyar la campanya i redactar el programa electoral per a la contesa”
El regidor del BLOC a la ciutat de Castelló, Enric Nomdedéu, ha estat triat per ocupar el primer lloc que ocuparà la formació valencianista en la coalició, en la qual també estaran presents Teresa Garcia, regidora del BLOC de Sagunt, i Jordi Davó, militant del col•lectiu d’Alacant. Nomdedéu ha rebut el vot favorable de més del 90% del Consell Nacional i ha assegurat entendre la seua candidatura “com un repte molt engrescador, perquè em permetrà treballar per dues coses en les quals crec fermament: el País Valencià i Europa”. En la seua primera intervenció com a candidat Nomdedéu ha recordat “la tradicional vocació europeïsta del valencianisme polític” i s’ha mostrat convençut que “la presència del BLOC a la coalició que encapçala Ramon Tremosa permetrà que es posen sobre la taula qüestions que afecten el País Valencià com les grans infraestructures, l’ordenació del territori, la defensa de la nostra llengua a Europa i l’aposta per una Europa unida sobre la base de la seua diversitat cultural i nacional”.


Font: http://www.bloc.ws/index.php/bloc/extended/el_bloc_acorda_concrrer_a_les_eleccions_europees_dins_de_la_candidatura_de_/

8 comentaris:

Anònim ha dit...

pues si que anem servits, anant de la mà d'eixa parella de partits.

Albalat 1 ha dit...

Home, si seguiu l'evolució política de cara a les europees, hi ha dues opcions de coalició; una encapçalada per Convergència i l'altra per Esquerra Republicana de Catalunya...
Eixa mateixa Esquerra que tant de mal fa als valencianistes al nostre país, eixa que parla de Països de no sé que, eixa que presenta llistes al nostre país interessadament per a cobrar més diners de l'estat. Eixa que és una irresponsable i ha donat la Generalitat al partit espanyolista PSOE de Catalunya.
A mi me pareix be anar amb Convergència i el Partit Nacionalista Vasc, sempre ens han ajudat i han respectat políticament la nostra sobirania i no s'han involucrat.

Rata Penada ha dit...

El que caldria seria no presentar-se ni en uns ni en altres, SOM VALENCIANS i tenim que defensar lo nostre o es que penseu que estos deixaran una cadira per al Bloc. Pues no no ens deixaran estar ni baix la taula.

Albalat 1 ha dit...

Ja la van deixar en l'anterior legislatura. Enric Morera va estar un any d'Eurodiputat. ¿Per que no ho han de fer ara? Com he dit Convergència sempre ha respectat l'identitat valenciana cosa que Esquerra no fa, ni vol fer.
Continue dient em pareix be esta opció.

III republica ha dit...

de moment, Esquerra ha sigut l'únic partit en tindre un portaveu (Agustí Cerdà), valencià, d'estricta obedíència valenciana, i que ha parlat en català al parlament espanyol. Ja vorem quan arriba un altra vegada l'hora.

mollet ha dit...

Home, que voleu que vos diga... entre tenir un eurodiputat de convergencia com a representant o tenir-ne un d'Esquerra Republicana, crec que no n'hi ha color.

Anònim ha dit...

si que ni ha color, mollet: el de convergencia tindra dos colors (roig i groc), i el d'esquerra tres: a banda del roig i el groc... el morat (per ser republicà)

mollet ha dit...

Redéu, anònim:
tres colors
has triat:

primer, m'agrada el roig.

Després, el groc, que junt al roig, i sense rés més, fan senyera estimada. (no estanquera).

I, per fi, ... el morat.