divendres, 3 d’abril del 2009

Ple extraordinari dia 6 d'abril de 2009

Es convoca Ple extraordinari per al dilluns 6 a les 20.00 hores de la vesprada.
Recordem que en els plens extraordinaris l'oposició no pot presentar mocions, només ho podem fer en els ordinaris.

ORDRE DEL DIA:

1. Dació de comptes liquidació 2008.
2. Proposta d'acord canvi destinació finançament afectat. (Transpas de partides amb superhabit a partides deficitàries, més o menys)
3. Proposta d'acord reconeixement extrajudicial de crèdits num. 1/2009
4. Proposta d'acord resolució de reclamacions al Pressupost i a la modificació de la RPT i acord d'aprovació definitiva Pressupostos i modificació RPT.

Es presenta un plenari monogràfic de comptes, la liquidació de 2008 que ja vos anuncie que és altra vegada negativa igual que la del 2007.
El reconeixement extrajudicial son factures que l'any 2008 s'han quedat sense consignació pressupostaria i per a poder pagar-les s'han de reconèixer vos anuncie que hi ha un grapat...
Resolució de les reclamacions que hem presentat als pressupostos de 2009...
La RPT es la relació de llocs de treball. El PP pretén tirar al carrer a dos administratius i el BLOC ha presentat al•legació contra esta decisió.

Un Plenari interessant... si podeu no vos el perdeu.

2 comentaris:

mollet ha dit...

Negativa? Òstia, però si han pagat l'aire condicionat gracies a que els regidors no han cobrat, i ara vens tu dient-nos que també és negatiu el tancament de 2008? Però si jo creia, al vore canal 9 i llegit las provincias, que gràcies als 4ooo i pico euros eixos "s'havia salvat Espanya" i el seu deute, dèficit, atur, etc.
La mare que els ha parit!!!

Anònim ha dit...

Molt be mollet. ! i el pare que torna ¡ SI SENYOR UN 10 PER MOLLET