dijous, 21 de gener del 2010

COMPROMÍS FA UNA CRIDA A PARTICIPAR EN LA MANIFESTACIÓ PEL CABANYAL DEL PROPER DIA 31

El grup parlamentari Compromís ha mostrat hui la seua adhesió a la manifestació que la Plataforma Salvem el Cabanyal, l’Associació de Veïns del Cabanyal-Canyamelar i l’Associació de Veïns Pavimar han convocat per al proper diumenge 31 de gener amb el lema “El Cabanyal és nostre i el volem sencer i viu”.
Els partits integrants del Compromís, BLOC, Iniciativa i Verds-EE, han realitzat una crida als seus militants i simpatitzants a participar massivament en esta manifestació que partirà a les 12 hores des de l’encreuament de l’avinguda dels Tarongers i el carrer la Reina.

Des de Compromís es vol destacar la importància de la mobilització ciutadana com a eina de resposta a les intencions del govern autonòmic i municipal del PP de perllongar l’avinguda Blasco Ibáñez destruint el barri del Cabanyal.

El diumenge 31 la societat valenciana té l’oportunitat de demostrar, en paraules de la diputada Mónica Oltra en una recent intervenció a Les Corts sobre el Cabanyal, que “la raó és més forta que la barbàrie i el nostre amor és més fort que les seues ànsies de destrucció”.