dijous, 1 de març del 2012

DESPRÈS DE MÉS DE 10 ANYS D’HAVER-HO PROPOSAT, PER FI DISPOSEM D’UN DESPATX PROPI A L’AJUNTAMENT.




Va ser el primer regidor del BLOC-COMPRIMÍS, aleshores UPV, qui va presentar esta iniciativa per primera vegada. En aquell moment, el Palau dels Sorells no reunia condicions per a poder adecentar uns despatxos per a cada grup polític. S’estava pendent de reformar diverses sales, i les obres de restauració que posteriorment s’han realitzat. Per tant, este tema  es va quedar en l'aire en entendre que l'Ajuntament no tenia mitjans ni hi havia lloc en condicions, ja que el Castell estava en obres.

Al 2003 vam tornar a presentar la mateixa moció, que s'habilitara un despatx per a cada grup polític amb representació en l'Ajuntament, per tal de poder realitzar dignament el nostre treball quan anem a consultar expedients i documentació. La moció va ser aprovada per unanimitat, però els despatxos no es van fer realitat.

El BLOC considerava i considera que reubicar els serveis de l'Ajuntament era prioritari i així ho ha demostrat. Hem esperat i hem sigut pacients. Ara desprès de tot açò, creiem que es l'hora que tots els grups polítics amb representació en l'Ajuntament tinguen un lloc on poder estudiar la informació, on poder rebre als veïns i veïnes, on pugen treballar en condicions dignes i no anar bambant d'un despatx a un altre. Es per això que en el passat Ple d'octubre vam presentar per tercera vegada la proposta, però esta vegada marcàvem un termini de 3 mesos per a que l’equip de govern del PP ho fera realitat. La proposta va ser aprovada per unanimitat.

Per fi el passat 24 de febrer se’ns va notificar que ja disposàvem dels despatxos a la segona planta del Palau, al costat del departament d’urbanisme.

Més de 10 anys desprès i gràcies al BLOC-COMPROMÍS tots els grups polítics de l’oposició disposem d’un lloc on tindre els nostres documents, on rebre veïns i veïnes del poble i on treballar dignament.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona! poquet a poquet es va dignificant el treball de l'oposició. Encara que el local està bé, el veig un poc pelat,no? teniu folis i ordenador? supose que això encara no ha arribat, no?
Ànim i endavant! el poble vos necessita.

Anònim ha dit...

collons, piden un fontanero con toda prisa y cuando vengo... ya s'han cambiao de casa...

elRenegat ha dit...

Enhorabona! M'alegre de que disposeu ja d'un lloc on poder reunir-vos. ;)

A la Dula ha dit...

Redéu!!!... Després de tants anys vos envien a les golfes!!!...Aneu espai, en eixe mateix lloc, en la postguerra, estaven ubicades les oficines de la "falange" i de las "jones"!!!... De segur, que encara queda algun esperit despistat, en el braç en alt, buscant per on ficar la cara al sol!!!... Espai en els poltergueis i en les mans negres que ho canvien tot de lloc!!!. A pesar de tot allò, en hora bona i que no s'ature la vostra tasca que feu molta falta a este el nostre estimat poble!!!.