dijous, 29 de març del 2012

EL BLOC-COMPROMÍS D'ALBALAT DELS SORELLS ESTÀ DE VAGA

Ahir 28 de març a les 14:30 hores, se’ns va convocar per a un Ple Extraordinari i Urgent per a hui dia 29 de març.

A principi de març de 2012 els sindicats majoritaris van aprovar convocar Vaga General per al dia 29 de març de 2012 contra la reforma laboral del Govern del Partit Popular que vol acabar amb els drets laborals dels treballadors i treballadores.

Segons l’article 28.2 de la Constitució Espanyola es reconeix el dret a la vaga dels treballadors per a la defensa dels seus interessos.

No hi ha cap urgència de fer el Plenari hui, es podia haver fet ahir o demà divendres, però el PP l'ha convocat hui a mala fe i a consciència de que hui hi ha vaga general.

Per tant, els regidors del BLOC-COMPROMÍS d'Albalat dels Sorells hem decidit no acudir al Plenari Extraordinari i Urgent que s’ha convocat per a hui dijous 29 de març acollint-se al nostre dret constitucional a la vaga.
 
 

12 comentaris:

pajarito ha dit...

Com sé que l'alcalde llig el vostre blog, aprofitar per dir-li que es necessita tindre un parell d'ous com la plaça de bous de València casdascún d'ells per convocar ple avui dia de vaga general. Clar, com ell no és més que un ppero de dretes fatxa i que MAI ha treballat ni es considera classe treballadora...
Urgent, quan ha tingut més de quinze dies? extraordinari, quan ni ha convocat la comissió de comptes? QUINA BARRA!!!!.

Anònim ha dit...

ahora veremos que hacen todos esos que se dicen tan defensores de los trabajadores y tan de izquierdas, y que os acusan a vosotros los concejales del BLOC de ser de derechas, de pactar si hiciera falta con el PP y de ser de familias ricas del pueblo

Anònim ha dit...

Això, això. Sabeu que van a fer el PSOE i el PAU. Van a anar al ple? A mi m'han dit que si...
Del PAU m'ho puc esperar per que pareix que siguen més de dretes que d'esquerres, però si PSOE no ha fet vaga es per a...

Anònim ha dit...

Me pareix que sou els únics que heu fet vaga...

El PSOE i el PAU han anat al Ple.

Anònim ha dit...

Si es deveres que el Psoe ha anat al ple i no ha fet huelga, han defraudat. Com poden criticar al PP per les retallades i per la reforma i al hora de la veritat no fan huelga? Defraudat

Anònim ha dit...

en terminos huelguistas a eso se le denomina esquirol

Anònim ha dit...

La veritat que pajarito te raó en tants dies que hi han el Soto posa el ple extraordinari justament ahir que estava convocada una vaga general... encara que els concejals no sou treballadors (bueno, el Rosqui si... lliberat) sino la representació del poble al ajuntament i pense que deurieu de haber anat perque per aixo vos hem votat per a que ens representau a les bones i a les males. Altra cosa es si els 2 concejals del Bloc heu fet vaga als vostres treballs, cosa que teniu tot el dret a fer.

Anònim ha dit...

Pues a mi me parece bien que no fueran al pleno. Lo que tenian que haver hecho los demas grupos de la oposición es no ir y darles planton a los del PP. Buena decisión bloc.

bloquero ha dit...

precisament per ser la representació del poble CALIA NO ANAR AL PLE encara que un "empresari" com el nostre Alcalde faça un intent de boicotejar la vaga convocant el Ple.
Calia representar a la part de poble que havia fet vaga.
Ole pels nostres regidors del BLOC, i molt mal pel fatxorro de l'Alcalde i els esquirols del PP, del PAU i del PSOE.

Anònim ha dit...

madre mia, estos valen igual para un roto que para un descosido.
http://www.hortanoticias.com/noticia/779549/Quart-de-Poblet/pp-acept%C3%B3-dimisi%C3%B3n-secretario-general-quart-poblet-tras-conocer-detenci%C3%B3n-pasado-viernes.html

Anònim ha dit...

Porteu de vaga casi un mes.El Sr.Alcalde vos esta molt agrait.

Anònim ha dit...

Hola


Per a quan repartireu un nou butlletí de "El Fanal"?

Abans d'eleccions tots els partits n'editaven, però ara que han passat les autonòmiques, municipals i generals, sols els de PAU n'han fet un..... i mira que estan passant coses greus a nivell municipal (autonòmic i estatal)

Moltes gràcies

Castella_Mana