divendres, 2 de març del 2012

DILLUNS 5 DE MARÇ A LES 17 H PLE EXTRAORDINARI. NO A LES RETALLADES EN ELS SERVEIS PÚBLICS


Els tres grups de l’oposició de l’Ajuntament d’Albalat del Sorells vàrem demanar un Ple extraordinari per a debatre una moció contra les retallades. El Sr. Alcalde l’ha convocat per al proper dilluns 5 de març a les 5 de la vesprada.

L'entrada en vigor del decret del Consell del dia 5 de gener, suposarà l'atemptat i el major atac a l'estat del benestar i sobretot al sistema públic valencià, principalment a la Sanitat pública, l'Educació Pública, i l'aplicació de la Llei de Dependència.

Les mesures que el Consell pretén adoptar en l'esmentat decret afecten gravíssimament tant als treballadors públics, (des del punt de vista salarial i dels drets laborals) com als ciutadans, usuaris del sistema públic en les seues vessants sanitària, educativa, i sociosanitària , per les retallades que tindran efecte sobre la quantitat i qualitat del sistema.

No podem consentir que el malbaratament de tants anys i la manca de capacitat per prioritzar del PP, les paguen els ciutadans i ciutadanes valencians i els treballadors públics en general. La crisi no l’han provocada els treballadors, ni tampoc, la ciutadania en general.

Es per això que hem proposat que el Ple de l’Ajuntament d’Albalat dels Sorells acorde els següents punts:

1. Instar el Govern de la Generalitat Valenciana per a que retire, de forma immediata, “El Decret Llei 1 / 2012, de 5 gener, del Consell, de mesures urgents per a la Reducció del Dèficit en la Comunitat Valenciana, publicat en el DOCV de 10 de gener de 2012 “.

2. Instar el Govern de la Generalitat Valenciana a obrir una veritable negociació amb els sindicats per intentar optimitzar les plantilles i racionalitzar l'Administració sense disminuir els serveis.

3. Instar el Govern de la Generalitat Valenciana a reduir el deute eliminant els grans esdeveniments deficitaris, tot i estudiant alternatives d'ús per a les grans infraestructures
ruïnoses, exigint la devolució dels diners defraudats a l'erari públic en la gestió d'empreses públiques, aplicant mesures fiscals que graven l'especulació, recuperant els impostos de donacions, successions i patrimoni, defenestrant els gestors irresponsables que han portat a les empreses públiques a la fallida tècnica, eliminar els sobre costos incommensurables en la construcció d'edificis emblemàtics, comprant empreses amb desenes de milions de deute (Valmor), etc

- Donar compte del present acord al Govern Valencià, al Conseller d’Hisenda, el Sr. Vela, al President de la Generalitat, el Sr. Alberto Fabra i als distints grups parlamentaris de les Corts Valencianes.

1 comentari:

l.m. ha dit...

HEU POSSAT UN CIRI A SANTA RITA?????????O DOS . L.M.