diumenge, 11 de març del 2012

EL PP ACUSA AL BLOC DE MANIPULACIÓ

6 comentaris:

Anònim ha dit...

cuant el senyor alcalde ha estudiat una carrera, que ha fet per a arribar a l' alcadia es un tio manat per una dona i nomes fa de titot o com diriem "no tiene cojones para gobernar ademas esconde la cabeza como las avestruces y si lo sacaram de las faldas se perderia"

anomimo

Anònim ha dit...

cuant el senyor alcalde ha estudiat una carrera, que ha fet per a arribar a l' alcadia es un tio manat per una dona i nomes fa de titot o com diriem "no tiene cojones para gobernar ademas esconde la cabeza como las avestruces y si lo sacaram de las faldas se perderia"

anomimo

Anònim ha dit...

A vore si es deveres que el poble es dona conte del que significa en realitat el PP. A vore si comença a canviar la cosa. A vore si es deveres.

No entenc com en tanta corrupció i tanta merda com te el PP la gent continue votantlos...

no ho entenc

BLOC-COMPROMÍS PER ALBALAT ha dit...

El BLOC-COMPROMÍS no es fa responsable, ni compartix, dels comentaris que apareixen baix de cada noticia. Este blog està obert a qualsevol comentari sense cap censura, es per això que demanem la responsabilitat de qui utilitzeu, llegiu i divulgueu este blog. Demanem que sigueu respectuosos amb les persones, institucions, símbols, etc a l’hora de comentar les notícies. Gràcies i esperem la vostra col•laboració.

maulet ha dit...

Algunes coses a retenir:
-Si no eres del PP, no tens dret a que facen un ban municipal.
-dels bans municipals no mana el municipi, mana el PP.
-els regidors de la oposició poden demanar fer un ban, per a que la gent del poble s'entere d'algun acte, pero si l'acte no li interessa al PP o a l'alcalde, no es fa el ban i la gent no s'entera.
-el senyor alcalde es qui autoritza o no que es faça un ban en funció dels seus interessos, no de l'interés de la informació que done el ban. Si es per omplir i presentar un recurs contra la taxa TAMER, per exemple, que altres pobles ho està fent l'ajuntament, ja pots esperar sentat, perque el señor Tamarit, per alçar la maneta i APROVAR la taxa cobrà quasi 700 euros (unes dues hores del seu temps, li costà).
-si eres mare/pare d'alumne que va a Foios, i regidor, no pots demanar el ban. Si eres mare/pare d'alumne del col.legi el Castell s'ho hem de pensar, perque eres d'una formació politica que NO es el PP. Pero al final en fem UN de bando, pero perque el senyor alcalde vol, no perque estiga obligat: (no eres del PP.
-encara que el cotxe siga teu, no pots gastar-lo per a lo que vullgues. Si es per instalar megafonia que faça coneixer a la gent del poble que hi ha un acte A FAVOR DE L'ESCOLA PUBLICA i EN CONTRA DE LES RETALLADES DEL GOVERN DEL PP (que no del PP), fas un mal ús del teu cotxe. ¿cal demanar-li autorització, sr. Jose Rafa? ¿I si no me la dona, no puc traure el MEU cotxe, i rodar pel poble?

-Conclusió: sempre queda lloc a la discrecionalitat, a favor DELS MEUS i contra els demés, ELS MEUS I JO sempre ho fem tot bé i els demés SEMPRE van en contra nostra, jo soc l'amo del carabassar i açò és el meu cortijo, CON FRANCO VIVIAMOS MEJOR.... i tenim un dels alcaldes més fatxes, irrespectuós i dictador de tot el País. Tot gracies al PP que el posà de cap de llista, i a la gent que el va votar a les eleccions de maig. Pero..."no hay mal que cien años dure", que diuen de Torís cap endins.

vivalapepa ha dit...

muy bien Maulet, y una pregunta: ¿cuando el coche no es tuyo, que es de la Dipu, o eso pone el cartel que lleva, puedes hacer un uso PARTICULAR Y/O PARTIDISTA (DEL PP), del mismo?
Pues se lo cuentas a PePe... y compañia.