dilluns, 17 d’octubre del 2011

Compromís-Equo presenta 25.000 avals ciutadans per a les eleccions generals

La coalició Compromís-Equo ha presentat este matí davant les juntes electorals de les tres circumscripcions del País Valencià uns 25.000 avals signats pels ciutadans per a donar suport a la seua candidatura a les pròximes eleccions generals.
La darrera reforma electoral va establir com a requisit que les formacions sense representació al parlament espanyol havien d’aconseguir l’aval del 0’1 del cens de la circumscripció en què volen presentar candidatura.
Compromís-Equo necessitava arreplegar un mínim de 3.400 avals en tot el territori valencià i finalment ha septuplicat esta xifra amb 18.000 avals per la circumscripció de València, 5.000 a la d’Alacant i 2.000 a la de Castelló.
Així mateix, juntament amb el avals, la coalició ha presentat les seues candidatures en unes llistes que encapçalen Joan Baldoví per València, Aitana Mas per Alacant i Roger Mira per Castelló.
A la presentació dels avals i la candidatura per la circumscripció de València que s’ha realitzat en la Ciutat de la Justícia han acudit el cap de llista Joan Baldoví i la número dos Cristina Domingo qui han estat acompanyats pel portaveu de Compromís i secretari general del Bloc, Enric Morera, el portaveu de Compromís a l’Ajuntament de València, Joan Ribó, el portaveu d’Iniciativa Paco Garcia i Giuseppe Grezzi d’Els Verds Esquerra Ecologista.
Segons ha assenyalat Baldoví “el que hem fen hui és un acte de democràcia real i participativa. Ens han volgut ofegar amb eixa norma que van pactar PP i PSOE i que altres partits amb representació al Congrés com UPyD i Izquierda Unida no van esmenar en el seu moment per a què formacions com la nostra no ens poguérem presentar. Però hem demostrat que la democràcia real, quan la gent vol, és possible i amb este gran nombre d’avals estem encara més segurs que el dia 20 serem la sorpresa”.

http://joanbaldovi.com/

5 comentaris:

Anònim ha dit...

AMUNT BLOC! AMUNT COLAU! a por ellos oe, a por ellos oe,

Anònim ha dit...

Aixo esperem, que el dia 20 no se cumplixquen els pronostics.

Anònim ha dit...

Home, tenint en compte que al 2008 van votar al bloc 29.679 i en les del 2004 van ser uns 40.000, crec que amb 25.000 firmes es molt probalble que els valencians tinguem representants a Madrid. Per que els del PP i PSOE no fam altra que votar els que els diuen encara que siga en contra dels interesos dels valencians. A vore quant s'adonem els valencians de qui ens defensa. Com diu la cançò de Paco Muñoz, "qué vos pasa valencians"

TINC GANES DE FER HISTÒRIA I ESCRIURE-LA EN VALENCIÀ.

VISCA VALÈNCIA LLIURE!!!!

Anònim ha dit...

QUÉ VOS PASA VALENCIANS

http://www.youtube.com/watch?v=22qtPYrUp2s

francisco franco bahamonde ha dit...

y eso que no pude ir a firmar, porque no se que pasaba que estoy acostado y no me puedo levantar.
Como si tuviera una losa encima...