dissabte, 29 d’octubre del 2011

PLE ORDINARI 26 D'OCTUBRE 2011


8 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara intenten fer creure que no tenen res a vore en l'epoca en que Almenar era alcalde. Pues com be digau, el Sr. José Rafael, era regidor d'urbanisme i cobrava un sueldo de l'Ajuntament.
A mi no m'enganyen.

Canvien les mosques, però la merda és la mateixa.

Anònim ha dit...

Pues sols veig que tingen una mosca nova, aixi que practicament la mateixa merda se la mengen els mateixos,

Xeeee que fart estic de esta gentola del PP a vorer si tot va be i per fi tenim algun representat al parlament espanyol que lluite pels interesos del valencians i no els interesos del PP i sus colegas o del PSOE i sus amigotes.

Desperteu valencians, ja esta be d'enganys

Anònim ha dit...

El alcalde no te memoria i aixo que sempre ha estat manant, jo vul ma meua vivenda de VPO.

Lladres que son uns lladres tota esta gentola del PP contractan a dit als seus amics que despres els pasen comisisons de tot.

Anònim ha dit...

Mala educacion es lo que les sobra. Y la sra. De al lado del alcalde es la mas maleducada.

Anònim ha dit...

la veritat es que és patetit, que maleducats que son els del pp, el sotomayor se'n va, Juan (el lubo)no para de riures, Mari Carmen la de Gerardo no se si se riu o fa carases, pero pareis Cruela de vil, que cara de bruixa, y la del bar Centro se dorm, madre mia quina representació. El cortijo con todos los palmeros en su Salsa. Que panorama més deplorable i encara queden 4 anys, no vuic ni pensaro, que ruina y que mala representació tenim en Albalat

Anònim ha dit...

Apart de que el (senyor no seu mereix) Alcalde és un maleducat i la dona del costat també. Me pareix que no es tracta en cap plé el PAI la Macaria on l'ajuntament sols que fa es allargar el temps i els propietaris ja portem ¡¡¡11 anys¡¡¡¡ empastrats

Anònim ha dit...

No els interesa que se urbanise el pai de la macaria, el pai d'espais de l'est no està ni escomençát. no hi ha cap casa ni cap promoció.

Anònim ha dit...

¿ y per que será que no els interesa ? caldría averiguaro. A mi tambe m`interesa. ja ni ha prou de ferse els mandamassos.