divendres, 28 d’octubre del 2011

DESENXUFA'LS

Al nostre país, dècades de poder per part dels mateixos han fet que l’enxufisme s’haja instal·lat amb força. Tots i totes coneixem casos d’enxufisme, però és molt difícil que isquen a la llum. Per això hem posat en marxa aquesta aplicació per obrir les finestres, alçar les estores i posar llum on ara hi ha foscor.


Només cal que ens envies el següent formulari que et garanteix la confidencialitat de les teues dades i la possibilitat de fer-ho anònimament. Nosaltres analitzarem les dades aportades abans de publicar el cas i en cas de dubtes raonables no serà publicat. A COMPROMÍS ens comprometem a demanar en els diferents organismes les responsabilitats que siguen necessàries. Tira de l’endoll!.


11 comentaris:

Anònim ha dit...

En Albalat no hi ha ningun enxufat? podrieu averiguar-ho i denunciar-ho en esta web.

Anònim ha dit...

En la web de PAU han explicat alguns exemples, com la señora Montañes, jaja. Aixo sería un cas d´estudi per a "Desenxufa´ls" ? Podrà lluir els seus trajes al nou treball?

I la jubilació que s´està "cuinant" el senyor Català? Per no parlar de les dietes+viatjes+reuninons+mancomunitat+etc... del Soto

Anònim ha dit...

!Eu que si! y molts mes que van darrere de que'els anxufen,.el mal es que nos xarreta d'olives que mai sa'acaba.

Anònim ha dit...

i el ex-cartero eixe també està enxufat no?

Anònim ha dit...

Pues jo diria que tambe, a pesar que som pare no es electricista pero es del PP.

Xe que m'enchufen a mi que per lo menos jo fare feina.

Anònim ha dit...

Si sols a canal 9 hi han mes empleats/enchufats que en antena 3 com pot ser, clar si damunt els enchufats estan de baixa o simplement ni apareixen pel treball cal una bona plantilla de enchufats

Anònim ha dit...

I que hem dieu de terra mitica ( bueno mijor dit deute mitic) alli tambe m'ha dit un pardalet que hi han un bon grat d'anchufaços.

Per no parlar del president de la cambra d ecomerç de Castello que a mes a mes de cobrar 90000€ te escolta, xofer i cotxe oficial per no dir un aeroport que per lo vist sols gasta ell i els seus colegues per ha fer festes perque avions si no son de paper no hi ha cap.

Anònim ha dit...

iee! i eixe de la premsa que lis fa fotos als pperos eise ¿no es un enchufat al nostree poble, per ordre del alcalde de moncada? ¿ i en el tema Emarsa no ia u grapat de'enchufats que cobren i no apareixen per la empresa en tot lo día? ¿ Cuants diners mos va a costar als contribuients? i a mes a mes, que mos va a costar al poble l'anchufe de la Sra. Montañes? es creuen estos que van de bons que estem tontos, el cas está en que ¿Perque mos fan tontos al demés? Vale quells siguen trepes, embusteros, no tinguen arguments, siguen uns reñidors,egoistes, peloteros, hipócrites, eu tenen tot, pero mira que fermos tontos als demés tindrán delit. i nos cansen de culpar a ZP i al sun sun corda, tot menos reconeixer que son uns aprofitosos i que ningú es creu a estes altures que en l'anterior legislatura no cobraren ningú dells, y no gastaren ningú dells.no vixc molts añs a este poble, pero ma preocupat dinformarme, cosa que veig que no fa tot el poble i lo que estos chicons diuen no te ninguna coherencia, i dit asó es que io els he vist a dells fer de tot lo que han criticat a altres del poble,els he vist agresius, els he vist vegent, els he vist, putejant al personal, etc.etc. estic per anarmen del poble conforme he vengut, perque la pujada dimpostos es dalivio.

Anònim ha dit...

Crec que hi ha un altre posible cas de "enxufisme" a Albalat. En lo de l´escola matinera... com no, ha quedat la primera de la borsa de treball la Montañes filla. Si aixi ha segut serà pq té mes punts que els demés pero... chè, ¿qui es l´encarregat de posar les bases i el sistema de puntuacio? Com pot ser que 4 cursets que fa l´ajuntament o tindre el titol de valenciá elementa o mitja puntuen més que una carrera universitária? Está clar, per a que puga guanyar esta xica que no te cap carrera.
¿No cregau que ixa forma de puntuar "fa un poc de pudor"?

JR ha dit...

Al ultimo anonimo, no tienes razon, AQUIN MANDAMOS NOSOTROS Y HACEMOS LO QUE NOS SALE DE LOS.....

Anònim ha dit...

¿alguien ha probado a enviar a uno de estos enchufades a esa web? Igual es un timo y no funciona. Saludos.