dissabte, 15 d’octubre del 2011

PLE EXTRAORDINARI PUJADA DE LA TAXA DEL FEM (TAMER)



13 comentaris:

Anònim ha dit...

De que se rie encarna. ¿Se burla o le hace gracia lo que dice el del bloc? que verguenza me da.

Anònim ha dit...

soy la de antes, estoy viendo el video y me estoy poniendo de los nervios. Seguramente se rien de la rabia que les da escuchar todas las verdades que se les dicen. No sabia yo que los del pp eran tan prepotentes. que verguenza.

Anònim ha dit...

be colau be.

Anònim ha dit...

Ara tindrà tota la culpa de tot el Partit Popular, no? la crisis no te res a vore veritat? i si uno no fica el fem on toca no te res a vore? no? es que sempre tireu la culpa als mateixos. No meu esperava de tu "colau".

Anònim ha dit...

Home de tot de tot, no. Pero de dirmos mentires, pujarmos els impostos i gastar mes del que podien, si.

Anònim ha dit...

Así se habla Colau, clarito y sin tapujos. ¿ Y que esperaba el pp de ti Colau, que te bajaras los pantalones? ¿o tal vez que engañes tu también a los votantes del Bloc, como ha hecho el pp a sus votantes? Manda narices con el comentario del 16 a las 3:20.

L.M. ha dit...

Com sempre no puc acabar de vore el plé. Que vergonya.
El senyor regidor nou seu passa bomba.Que li fa tanta gracia? Haber enganyat als seus votants, o no saber que contestar a Colau?.
Senyor alcalde, per a que li anem a preguntar lo que ja sabem que mos va a contestar?LM

Anònim ha dit...

Patalead, patalead, que el PP volvera a ganar. Ya podeis predicar que en las proximas elecciones locales os volveremos a ganar. Y a partir del 20 de noviembre, Mariano Rajoy presidente de ESPAÑA. y lo escribo en mayusculas ESPAÑA por que se que os molesta ESPAÑA ESPAÑA ESPAÑA ESPAÑA ESPAÑA ESPAÑA ESPAÑA ESPAÑA ESPAÑA ESPAÑA ESPAÑA ESPAÑA

Provincianos. Nunca sereis nada.

Anònim ha dit...

Supose que el anònim del 17 d'octubre a les 18:39 el que vol es provocar. Mira, a nosaltres no ens molesta ESPANYA, en tot cas el que ens molesta es que ESPANYA no entenga que els valencians parlem una altra llengua i una altra cultura diferent a la castellana. Els Espanyols com tu només voleu: UNA GRANDE I LIBRE. com en temps de franco que els mestres li pegaven als xiquets si parlaven valencià a l'escola i si anaves a una finestra pública et deien hableme en cristano (o siga en castellà) I el que vertaderament et molesta es que gravem els plens d'albalat i qualsevol persona lliurement puga vore com actuen el sr. Alcalde i companyia (amb risetes histeriques i prepotència) Això és el que et molesta.
VICENT GRANDE

Nicolau ha dit...

Crec que l'anònim 17 d'octubre a les 18:39 es desacredita sol. Només dir-li que realment és a ell i a gent com ell a qui li molesta que el BLOC - Compromís tinga representació en les institucions valencianes i que dia a dia siga una força política més coneguda i acceptada com alternativa al PP i PSOE.
Com ve diu Monica Oltra, “els vots donen la majoria, però no donen la raó”.

Anònim ha dit...

Xe ma que teniu rao els dos Grande y Colau. axi se parla .Que vaxen a pastar fanc son uns impresentables, no se com tenen valor de presentarse. Jo votaré Compromis-Equo, m'agrada el Baldovi y tambe la Cristina, la segona de la llista , ya se que pa dos tenen que votar moltissima xent. Tinc la esperanza.

Anònim ha dit...

Pues jo crec que es deveres, el bloc molesta a certes persones y la manera que tenen de espresaro es rigentse. y si els molesta es que aneu be. molt be. anim que yo crec que tindrem com a minim uno que parle valencia a madrid.

Anònim ha dit...

Be ¿ i a quina hora voldrá fer el ple esta vegada el cazique de este poble?. Ma que te malasombra el tio