dilluns, 3 d’octubre del 2011

NECESSITEM 3.500 AVALS PER PRESENTAR-SE A LES ELECCIONS DEL 20-N


El passat gener de 2011 es va reformar la Llei orgànica de Règim Electoral General, LOREG. Amb esta reforma, s’obliga a les organitzacions que desitgen presentar-se a les eleccions generals i que no tinguen representació parlamentària, a recollir el 0,1% de les signatures de les persones amb dret a vot en cada una de les circumscripcions per les que es vulguen presentar. Per tant necessitem uns 3.500 avals per poder presentar-se a les eleccions del proper 20 de novembre.
                


T’ESPEREM

DIA: DIVENDRES 7 D’OCTUBRE
LLOC: PARC HORT DEL COMTE
HORA: 17:00
ESDEVENIMENT: RECOLLIDA SIGNATURES AVAL 20-N

DIA: DIVENDRES 7 D’OCTUBRE
LLOC: POLIESPORTIU MUNICIPAL
HORA: 18:30
ESDEVENIMENT: RECOLLIDA SIGNATURES AVAL 20-N

Si estàs interessat i no pots vindre el divendres,  pots enviar-nos un correu electrònic i passarem a replegar la teua signatura. La data de recollida finalitza el dia 10 d’octubre

MOLTES GRÀCIES.

15 comentaris:

el capitan trueno ha dit...

espereu-me, que jo aniré a recolzar-vos, perquè ja estic fins als collons de tant de ppero i socialista que només volen estar ells.
Trenquem d'una vegada el bipartidisme!!!!

francisco franco bahamonde ha dit...

Y yo... y yo...
aunque los separatistas nunca me han caído bien...
con tal de fastidiar a los socialistas...

Anònim ha dit...

francisquito vaya mierda de democrata eres¡¡ tus pricipios se vasan con joder a los demas, que miedo me darias en epoca del dictador tu serias de los que dormirias agusto despues de matar a personas que no pensaran como tu.

Anònim ha dit...

Jo tambe estic fart del bipartidisme, jo vull que al parlament espanyol tingam representacio de valancians que lluiten pels interessos de valencia i no pels interessos del amos del PP i del Psoe.
Recordeu aço que dic ara, voreu com despres d'eleccion ja no es sent a ningun PPro de Valencia reclamar el eix mediterrani, a epoca de Anzar que callaets estaven, i tambe pasa el mateix al els socialistos que callats estan davant de zapatitos, xe s'acordeu de Lerma, pues encara esta xuplant al senat i per valencia i els valencians res de res tambe teiu elemples com Zaplana, la Pajin, la Fernandez de la Vega etc, etc a mi a estes eleccion ja no m'enganyen pense VOTAR AL BLOC¡¡¡¡

mollet ha dit...

Si, molt bé, però per votar al BLOC cal arreplegar firmes de gent que avale, que sino no es podrà presentar i no podràs votar-los per molt fart que estigues del PPSOE.
I no estaria de més que els votants del PAU també ens tiraren una maneta...

Anònim ha dit...

deixeu al PAU en PAU. Per cert eixos a qui voten en estes eleccions?, o són apolitics? ja, ja, ja.

Anònim ha dit...

Votem a qui mos dona la gana, i la veritat que estava pensant votar-vos al Bloc Compromis, però crec que si te caic tan mal votare a Izquierda unida o a qui me isca dels nasos per no dir-te un altra cosa més forta que si vols te la imagines.Com pa anar a firmar-te, listo/a.
Un/a del Pau

mollet ha dit...

Anònim últim: donant per bò que eres del PAU (tú ho dius, jo no ho sé), TU pots fer comentaris al nostre blog i TOTS es publiquen I ELS VEUEN TOTS ELS QUI ENTREN.
En canvi, per a que es veja un comentari meu al blog del PAU, té primer que "pasar" la censura, I SI VOS DONA LA GANA, es veu, i si no, no.
Viva la libertad de expresión!!!

Anònim ha dit...

Me parece muy bien, solo una cosa, de Izquierda Unida al Pau va un buen trecho. Sin animo de ofender, los dos concejales del Pau son más de derechas que otra cosa, no se si esto quiere decir que el Pau sea un partido conservador o que la casualidad y las circunstancias han hecho que esto sea asi.

Anònim ha dit...

A mi no m'han dit mai a qui tinc que votar, ni de qui'n partit soc. També crec que hui en dia hi ha poca diferència entre dretes i esquerres. El que fa falta es que desapareguen tots eisos carrecs, q nomes estàn ahi per cobrar, sense importar-los res ni mirar per veins, ni per res. Sols per omplir-se les bolxaques i xuplar del pot que paguem tots. Crec que en el pau tenen cabuda tota la gent que se preocupe pel poble, sense importar el color. Altra cosa es la tonalitat que alguns vuiguen donar-li. De totes maneres cada un que fasa lo q crega mes convenient.

Anònim ha dit...

paz en la tierra a los hombres de buena voluntad...
i pau en Albalat per a fer bò a joserafa.
O ja no recordeu quan portava la vara almenar?
allò si que era un dictador i no franco.

Anònim ha dit...

La memoria és molt curteta... i la gent s'oblida de certes coses. Però qui ha ensenyat a l'actual Sr. Alcalde a fer el que fa???

Anònim ha dit...

Voteu al psoe o al pp i...

a robar carteras

jajajajajajajajaja

Anònim ha dit...

Pues jo crec que lis anseñat la mateixa persona al dos, ara que el Soto ha deprés en demasía, pos no li va la marcha a ell ni res que digam. Jo desde qu'el conec sempre la vist igual mando i ordeno te igual de consejal que d'alcalde y qui anseña o creu qu'anseña es mes roin que la tiña. aso es pa l'anonim del 15-10 a les 20:44

Anònim ha dit...

Almenar mai porta vara. Ni al Corpus ni al Crist, mai. Per tant el d´ara no haubra depres d´Almenar.

Almenar mai va fer un "Albalat Avanza" vespres d´eleccions municipals pagat pel poble e ixint el d´ara asoles. Almenar va fer per primera vegada que en el llibre de festes del 99 , primer any d´alcalde, escrigueren tots els grups politics.

Almenar fea putjar a tots els portanveus del grups politics als actes institucional, fora el 9 d´octubre per entregar algun detall a les associacions del poble, fora la volta a peu o fora tallar la cinta conjunta amb tots els pontanveus de la cafeteria del poliesportiu, o entregar el pergami al retor d´abans.

Almenar donaba la paraula a tots els portanveus cuan feen el dinar o sopar amb els treballadors de la casa del poble.

Almenar fea junta de portanveus i per unanimitat es crea la pinacoteca amb cuadres donades per La Fundació Mainel sense cap perra de despessa pel poble.

Igual qu´el d´ara. No hi ha mes tonto que el que vol serho. Salut